23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te Törenle Kutlandı
Törende; 23 Nisan Haftası kapsamında okullar arası düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
Gölcük’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen tören ile kutlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümü vesilesiyle yapılan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni’ne; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 23 Nisan Gölcük Belediye Başkanı Esra Urten, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, siyasi partilerin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te Törenle Kutlandı
Başkanlık Koltuğu İlkokul Öğrencisi Urten’e Emanet
Tören öncesinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başkanlık koltuğunu Şehit İsmail Demircan İlköğretim Okulu öğrencisi Esra Urten’e devretti. Başkan Sezer, yakından ilgilendiği minik başkan Urten ile belediye hizmetleri hakkında sohbet ederek talepleri doğrultusunda Gölcük Belediyesi’nin ilgili birimlerinin çalışma başlatılacağını söyledi.

Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu
Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve çelenk sunumu ile başlayan tören, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar ile devam etti. Törende; 23 Nisan Haftası kapsamında okullar arası düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
Dereceye giren Öğrenciler Ödüllendirildi
Dereceye giren öğrencilere ödüllerini; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı tarafından takdim edildi. Ödüllerin verilmesi sonrasında tören hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.
—






