Nokta Reklam
Güncel

Açıksu Yüzme Şampiyonası, Kerpe etabıyla sona erdi

YARIŞA YOĞUN İLGİ OLDU

İlk etabı geçtiğimiz hafta Karamürsel Altın Kemer Halk Plajı’nda yapılan Açıksu Yüzme Yarışı’nın ikinci etabı pazar günü Kerpe Sahili’nde gerçekleştirildi. Yarışa toplam 416 lisanslı sporcu katıldı. İlginin yoğun olduğu Kerpe etabında Kocaelili sporcuların yanı sıra il dışında da çok sayıda yüzücü yer aldı.

 

Açıksu Yüzme Şampiyonası, Kerpe etabıyla sona erdi

17 KATEGORİDE DÜZENLENDİ

Bin 550 ve 3 bin metredeki yarışlar kadın erkek olmak üzere 17 kategoride gerçekleştirildi. Tüm kategorilerdeki kadın-erkek gruplarında birinci olanlara 500 TL, ikinci olanlara 300 TL, üçüncü olanlara ise 200 TL ödül desteği ve madalya verildi.

 

YARIŞIN YAŞLANMAYAN GENÇLERİ

Öte yandan Açıksu Yüzme Yarışı Kerpe etabına genç yaşlı çok sayıda sporcu katılırken renkli görüntüler de yer aldı. Yarışa 60 yaş üstü katılan kadın ve erkek sporular performansları ile gençlere adeta taş çıkarttı. Yarışta dereceye giren 60 yaş üstü sporular başarılarını gençlerle kutladı. Yarışa katılan engelli sporcular da yine azim ve başarılarıyla alkışların en büyüğünü hak etti.

 

FLYBOARD GÖSTERİSİ İLGİYLE İZLENDİ

Öte yandan yarışları izleyen vatandaşlar için muhteşem bir flyboard gösterisi düzenlendi. Deniz suyunu güçlü motorlarla iterek su üzerinde kalmayı sağlayan sahillerin eğlencesi vatandaşlar büyük ilgi gördü.

 

MADALYALARINI ALDILAR

Tüm kategorilerde yarışların bitmesinin ardından madalya törenine geçildi. Dereceye giren yüzücüler,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve protokol üyelerinin elinden madalyalarını aldı.

 

Yarışlarda dereceye giren sporcular ise şöyle:

0001

0002

0003

0004

 

 

           

0005

 

 

0006

0007

0008

0009

0010

Başa dön tuşu