Nokta Reklam
Güncel

Cephanelik Kır Düğün Salonu coşkulu törenle kapılarını açtı

İzmit Belediyesi tarafından 28 Haziran Mahallesi Cephanelik mevkiinde yapımı tamamlanan Kır Düğün Salonu ve Sosyal Yaşam Alanı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Cephanelik Kır Düğün Salonu coşkulu törenle kapılarını açtı Yoğun katılımla gerçekleşen açılış programı, sanatçı Suzan Kardeş‘in sahne aldığı konserle renkli görüntülere sahne oldu.

Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“İzmit’in merkezi artık bu bölgeye kadar uzandı”

Açılışta konuşan Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, Bekirpaşa bölgesinin uzun yıllardır yatırım beklediğini belirterek şunları söyledi:

“Bekirpaşa benim de yaşadığım, çocuğumu büyüttüğüm bir bölge. 2019’dan bu yana buraya önemli yatırımlar kazandırmaya çalışıyoruz. Artık İzmit’in merkezi buralara kadar uzandı. Cephanelik bölgesi yeni sosyal yaşam alanı olarak kentimize hizmet verecek.”

Tesis belediyenin öz gücüyle tamamlandı

Başkan Hürriyet, tesisin büyük ölçüde belediyenin kendi imkânlarıyla hayata geçirildiğini belirterek, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, İşletme ve İştirakler ile Zabıta ekipleri başta olmak üzere projede görev alan tüm personele teşekkür etti.

Hürriyet, birçok malzemenin belediye ekipleri tarafından üretildiğini vurgulayarak tesisin özverili çalışmalar sonucunda tamamlandığını ifade etti.

Cephanelik Kır Düğün Salonu coşkulu törenle kapılarını açtı
Cephanelik Kır Düğün Salonu coşkulu törenle kapılarını açtı

SARBAŞ tarafından işletilecek

Yeni sosyal yaşam alanının özel sektöre devredilmeyeceğini belirten Hürriyet, tesisin belediye iştiraki SARBAŞ tarafından işletileceğini açıkladı.

Önümüzdeki dönemde yeni sosyal tesisler, teknoloji merkezi, kütüphane ve farklı yatırımlarla İzmit’e yeni hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Cephanelik Kır Düğün Salonu coşkulu törenle kapılarını açtı
Cephanelik Kır Düğün Salonu coşkulu törenle kapılarını açtı

“İzmit’e çok yakışacak”

Başkan Hürriyet, açılış gecesinin Suzan Kardeş konseriyle taçlandırılmasının ayrı bir anlam taşıdığını belirterek, yeni yaşam alanının kentin önemli buluşma noktalarından biri olacağına inandığını söyledi.

“Cephanelik örnek bir yaşam alanına dönüşüyor”

CHP Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan ise yaptığı konuşmada yalnızca bir kır düğün salonunun değil, yaşayan bir sosyal yaşam alanının hizmete açıldığını ifade ederek projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Cephanelik Kır Düğün Salonu coşkulu törenle kapılarını açtı

Mahalle muhtarlarından teşekkür

28 Haziran Mahalle Muhtarı Mukadder Mengül, bölgenin uzun süredir böyle bir tesise ihtiyaç duyduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Bekirdere Mahalle Muhtarı Hülya Aydın da iki mahallenin kesişim noktasında doğayla iç içe sosyal bir yaşam alanı oluşturulduğunu belirterek projenin bölgeye değer katacağını söyledi.

Suzan Kardeş konseri büyük ilgi gördü

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sahne alan Suzan Kardeş, sevilen eserlerini seslendirerek vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Yoğun katılımın olduğu konser, Cephanelik Sosyal Yaşam Alanı’nın ilk etkinliği olarak büyük beğeni topladı.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu