Nokta Reklam
Kültür

Dünya çocukları, Rehabilitasyon Merkezi'ndeki kardeşlerine moral verdi

 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı için kentimize gelen misafir öğrenciler, Kocaeli Valiliği’nin Gündoğdu Rehabilitasyon Merkezi’nde yöresel gösterilerini yaptı. Dünya çocuklarının birbirinden güzel gösterilerini izleyen Rehabilitasyon Merkezindeki çocuklar, masal gibi saatler yaşadı.

5 ÜLKE GÖSTERİ YAPTI
Organizasyon kapsamında 5 ülke gösterilerini sergileyerek ülkelerinin tanıtımlarını engelli öğrencilere yaptı. Program çerçevesinde Makedonya, Macaristan, Kosova, Kırgızistan ve Bosna Hersek yöresel kıyafetleri ile oyunlarını sergiledi.
 
ÖĞRENCİLER HAYRAN KALDI
23 Nisan çerçevesinde yapılan etkinlik, Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören ve kalan öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Yöresel oyunlara eşlik eden öğrenciler doyasıya eğlendi. Ayrıca gösteriyi Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlı hastalar da takip etti.

Dünya çocukları, Rehabilitasyon Merkezi'ndeki kardeşlerine moral verdi

.

Dünya çocukları, Rehabilitasyon Merkezi'ndeki kardeşlerine moral verdi

Başa dön tuşu