Nokta Reklam
Güncel

İzmit Belediyesi Düğmeciler’de üreticilerle buluştu

İzmit Belediyesi, kırsal mahallelerde üreticilerin talep ve sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla saha ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Düğmeciler Mahallesi’ni ziyaret eden belediye yetkilileri, üreticilerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu

Düğmeciler Mahallesi’ndeki ziyarete İnanç Masası Başkanı İsmet Kanık, Köy Hizmet Masası sorumluları Ali Filiz ve İsmail Akdeniz, Kırsal Hizmetler Müdürü İsmet Kunttaş ile Mahalle Muhtarı Nüsret Tezcan katıldı. Heyet, üreticilere mevcut ve planlanan destekler hakkında bilgi verirken, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de dinledi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Gerçekleşen buluşmada karşılıklı fikir alışverişi yapılırken, üreticilerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. İzmit Belediyesi yetkilileri, tarımsal üretimin güçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kanık ise yaptığı açıklamada, üreticilerle istişareye önem verdiklerini belirterek, “Tarımı konuşmak için buradayız. Belediyemiz, üretici vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor ve çözüm üretmek için çaba sarf ediyor. Tarım ve üreticilerimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Kırsal Hizmetler Müdürü Kunttaş ise yapılacak projeler hakkında çiftçilere bilgiler verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu