Nokta Reklam
Güncel

‘’Kanserde erken teşhis hayat kurtarır’’

 ‘’Kanserin Farkında mısınız?‘’ konulu eğitim semineri Medical Park Hastanesi hekimlerinden Doç. Dr. Doğan Koca tarafından verildi. 

 

ERKEN TEŞHİS ÇOK ÖNEMLİ

Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde kanserin tedavisinde erken teşhisin hayat kurtaran bir unsur olduğunu söyleyen Doç. Dr. Koca, ‘’Kanserde en önemli şey erken teşhistir. Herhangi bir durumdan şüphelenen vatandaşların zaman kaybetmeden hastaneye başvurmaların sağlıkları açısından önemlidir. Ne kadar erken teşhis yapılırsa tedavi o kadar olumlu seyreder’’ dedi.

 

KONTORLLER DÜZENLİ OLMALI

Eğitim seminerinde konuşmasını sürdüren Doç. Dr. Koca, ‘’İnsanlar sağlıklı oldukları zamanlarda da kontrol yaptırmalı. Kontrol sadece kanser için değil diğer hastalıklar içinde çok önemlidir. Sağlıklı görünen bir bünyede gizlenmiş bir hastalık bulunabilir. Bu kontroller her şeyin ortaya çıkmasını ve tedavi sürecinin bir an önce başlamasını sağlar. Bu yüzden sizlere en büyük tavsiyem yıllık kontrol yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Hiç bir şey kaybetmezsiniz aksine hayatınızı kazanabilirsiniz’’ dedi. Seminer daha sonra interaktif bir şekilde devam etti.

 

Başa dön tuşu