Güncel
“Şarkılarımızı hep birlikte söyleyelim”
Sevilen müzik grubu Kafadar, bu akşam Kapanca Sokak Festivali ve İzmit’in kurtuluşun 105’nci yıldönümü dolayısıyla İzmitlilerle buluşacak
“Şarkılarımızı hep birlikte söyleyelim” İzmit Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kapanca Sokak Festivali, bu akşam gerçekleştirilecek final konseriyle sona erecek.
Ayrıca İzmit’in kurtuluşun 105’nci yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilecek programda son yılların sevilen müzik gruplarından Kafadar, sahne alarak İzmitlilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Konser Akçakoca Meydanında saat 21.00’da gerçekleştirilecek.
Timur Atasever, Hüseyin Pulant ve Özgen Güneş tarafından kurulan Kafadar grubu, konser öncesinde tüm İzmitlileri etkinliğe davet etti. Grup tarafından yapılan açıklamada, “İzmit! Hazır mısın? 28 Haziran’da Kapanca Sokak Festivali’nin finalinde ve İzmit’in kurtuluşunun 105’inci yıldönümünde Kafadar grubu olarak sahnedeyiz. Şarkılar, eğlence ve unutulmaz bir gece için buluşuyoruz.
Fatma Başkan tüm İzmitlileri bu akşamki Kafadar konserine davet etti
Sen de ol, şarkılarımızı hep beraber söyleyelim. 28 Haziran’da görüşmek üzere İzmit” ifadelerine yer verildi. İzmit’in kurtuluşunun 105’inci yıl dönümü coşkusunun da yaşanacağı gecede, Kafadar sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, tüm İzmitlilere seslenerek hem Kapanca Sokak Festivalinin finali hem de İzmit’in kurtuluşunun 105’nci yıldönümü dolayısıyla Akçakoca Meydanında yapılacak Kafadar konserini kaçırmamaları gerektiğini söyledi. Başkan Hürriyet konuşmasında şu ifadeleri kullandı, “Çok güzel, çok tatlı, çok renkli, muhteşem bir festivalin yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Kapanca Sokak Festivalimizi yaşıyoruz. Aynı zamanda güzel İzmit’imizin kurtuluşunun 105’nci yıldönümü.
“KAFADAR GRUBUNA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kurtuluş Coşkusunu bu akşam Kafadar Müzik Grubuyla yaşayacağız. Muhteşem bir sahne performansıyla hem Festivalimizin kapanışı hem de İzmit’imizin Kurtuluş coşkusunu kutlayacağız. İzmitliler Kapanca Sokak Festivalini çok sevdi. Gelin bizimle olun. Muhteşem bir körfez manzarası var burada. Festivalimizi muhteşem bir konser ile sonlandıracağız. Kafadar Grubuna şimdiden teşekkür ediyorum.”
TÜM İZMİTLİLERİ BEKLİYORUZ
Kafadar Grubu üyeleri ise, “Bugün İzmit’in Kurtuluş yıldönümü. Müthiş bir şehir İzmit. Çok mutluyuz burada olduğumuzdan dolayı. Akşam için de çok güzel bir repertuvar hazırladık. Tüm İzmitlileri konserimize bekliyoruz” dediler.






