Nokta Reklam
Yaşam

Barbaros Tantan hayatını kaybetti

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Barbaros Tantan evinde ölü bulundu.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin eski başkanı aynı zamanda Anadolu Ajansından emekli, gazeteci Barbaros Tantan, evinde ölü olarak bulundu. Arkadaşının telafonla araması sonunda merak edilerek evine polis eşliğinde gidilmesi sonucunda evinde ölü olarak bulundu.

Uzun yıllar Anadolu Ajansı’nda görev yapan ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Gazeteci Barbaros Tantan evinde ölü bulundu. Tantan geçmişte çok ağır bir kaza geçirmiş, uzun süre komada kaldıktan sonra hayata dönmüştü. Kalp rahatsızlıkları da bulunan Tantan’ın kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor.

EVİNDE ÖLDÜ

Malta Mahallesi Göksu Sokak adresinde ikamet eden Tantan’dan bu sabah haber alamayan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Tantan’ın evine gitti.Çilingir ve polis ekipleri kapıyı açarak içeri girdi, evde Barbaros Tantan’ın cansız bedeni bulundu.

ACI HABERİ DOSTU CEMAL KAPLAN VERDİ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cemal Kaplan “Her sabah sosyal medya hesabından paylaşım yapardı. Bu sabah yapmaması dikkatimi çekti. Telefonla ulaşamayınca ve birkaç arkadaşıyla da görüştüğümde habersiz olduklarını görünce, evine gittim. Çilingir ve ekiplerle kapıyı açtık. Divanda cansız bedeniyle karşılaştık. Çok üzgünüm. Başımız sağolsun” diyerek acı haberi verdi.

Başa dön tuşu