Nokta Reklam
Yaşam

Başkan, ‘’Kadınlarımız hayatın stresini burada atacak’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kadınlara dönük en önemli projesi için çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. Darıca’da bulunan ve SGK’dan devir alınan tesis, ayağa kaldırılarak Kocaeli’de kadınların kullanımına açılacak. Önemli bir ihtiyaca cevap verecek tesis güney sahillerini aratmayacak. Karaosmanoğlu, “Kadınlarımız hayatın stresini burada atacak. Haftanın yorgunluğunu atıp, gerek sosyal aktivitelerle gerekse tesislerle kendilerini yenileyerek yaşama sevincine sevinç katacaklar” dedi.

 

KULLANIM ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ ESKİ BİNALAR YIKILDI

Yıllardır atıl durumda kalan ve kullanım ömrünü tamamlamış eski binaların bir kısmını yıkılırken, diğerleri de önümüzdeki günlerde yıkılacak. Çeşitli büyüklüklerdeki 84 adet konaklama evinin de tadilatına başlandı.

 

MODERN TESİSLER KAZANDIRILACAK

2016 yılının ortalarında tam kapasiteyle hizmete girecek tesiste, yıkılan evlerin yerine modern ve kullanışlı sosyal tesisler yapılarak, kadınların kullanımına açılacak. Sosyal tesiste yemekhane, seminer, spor salonu ve çocuk oyun odası olacak. Tesiste yer alan havuz standart ölçülere getirilerek, kadın ve çocukların rahat kullanımı sağlanacak. Doğal yeşil alanların korunacağı tesiste, ağaçlar da korunarak çeşitlendirme yapılacak.

Başkan, ‘’Kadınlarımız hayatın stresini burada atacak’’

Başa dön tuşu