Nokta Reklam
Güncel

İzmit Belediye Meydanı’nda LÖSEV dayanışması başladı

İzmit Belediyesi ve LÖSEV iş birliğiyle kurulan bağış stantları İzmit Belediye Meydanı’nda açıldı.

İzmit Belediyesi ve LÖSEV iş birliğiyle kurulan bağış stantları İzmit Belediye Meydanı’nda açıldı. LSV Dükkan ürünlerinin satışa sunulduğu stantlar 4 Kasım’a kadar açık olacak.

İzmit Belediye Meydanı’nda LÖSEV dayanışması başladı - görsel 2

İzmit Belediyesi, lösemili çocuklar için toplumsal bilinç ve farkındalığın artırılmasına yönelik çalışmalarını bu yıl da sürdürüyor. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında İzmit Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve LÖSEV iş birliğiyle düzenlenen dayanışma etkinliği başladı. Bu kapsamda LÖSEV bağış stantları İzmit Belediye Meydanı’nda vatandaşların ziyaretine açıldı.

İzmit Belediye Meydanı’nda LÖSEV dayanışması başladı - görsel 3

11.00-17.00 SAATLERİ ARASINDA AÇIK

4 Kasım’a kadar 11.00-17.00 saatleri arasında açık olacak stantlarda LSV Dükkan ürünleri satışa sunuluyor. Ürünlerden elde edilen gelir, lösemili çocukların tedavi ve sosyal ihtiyaçlarında kullanılmak üzere LÖSEV’e aktarılacak. İzmit Belediyesi, lösemili çocukların mücadelesine destek olmak isteyen tüm vatandaşları stantlara davet etti. Vatandaşlar, LSV Dükkan ürünlerinden alışveriş yaparak lösemili çocukların tedavi ve sosyal ihtiyaçlarına katkı sunabilecek.

İzmit Belediye Meydanı’nda LÖSEV dayanışması başladı - görsel 4

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu