Nihal Kupşi Vefat Etti
Nihal Kupşi'nin ölümü, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerdeki arkadaşları arasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Demokrat Parti'de ve daha sonra İYİ Parti'de aktif görevlerde bulunan Kupşi, partililer tarafından "Demokrat Abla" olarak sevgi ve saygıyla anılırdı..
İzmit Malta Mahallesi’nde yaşayan Nihal Kupşi, önceki gün kalp krizi geçirmesi nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alındı.
Yoğun bakıma alınan Nihal Kupşi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 2 çocuk annesi Nihal Kupşi’nin cenazesi pazartesi günü Fevziye Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Bağçeşme Mezarlığında toprağa verilecek.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nihal Kupşi’nin vefat etmesinin ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Akşener, “Kocaeli’de siyasete başladığım ilk günden beri birlikte mücadele verdiğim, partimiz için büyük emekleri olan değerli Nihal Kupşi’nin vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun…” dedi.
Metropol Tv ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.





